Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyházmegyei Családi Nap 2012
 
 
Válság a világban? Szeretet a családban!
Az egy évvel ezelőtt megrendezett Egyházmegyei Családi Nap sikerén fellelkesedve, idén is hívjuk az egyházmegye családjait és papjait egy jó hangulatú, lelki feltöltődést is nyújtó együttlétre.
Február 25-én Kaposváron, a püspökség épületében Egyházmegyei Családi Napot rendezünk. A nap központi témája a szeretet lesz. Erről szól Nyéky Kálmán atya előadása mellett az a hazánkban már több helyszínen is sikerrel bemutatott Szeretetnyelv című irodalmi összeállítás, melyet Kéri Kitty és Oberfrank Pál színművészek adnak elő.
Jelentkezni Laci atyánál személyesen, vagy a plébánia email címén (siofok.plebania@gmail.com) lehet. Kérjük, hogy feburár 1-ig mindenki adja le jelentkezését, hogy azt még idejében továbbíthassuk Kaposvárra.
 
A házaspároknak szóló előadások alatt gyerekfoglalkoztatást szervezünk, mert szeretnénk, ha azok is részt tudnának venni a programon, akik gyermekeik felügyeletét másképpen nem tudják megoldani. Minden résztvevő részére szerény ebédet is biztosítunk (a gyerekfoglalkoztatást és az ebédet csak azoknak tudjuk garantálni, akik a megadott időpontig jelentkeztek írásban, emailben vagy telefonon).
További információk az alábbi plakáton olvashatók. A plakát ide kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.
Kép